Vonzó dolgok, amiket a férfiak szeretnek a nőkben

A nők tele vannak trükkökkel és praktikákkal, ha szeretnénk meghódítani a szívük választottját. De biztos, hogy minden olyan dolgot vonzónak és szerethetőnek gondol egy férfi, amiről egy nő azt hiszi, hogy az? Mutatjuk, hogy valójában mit is találnak a férfiak izgatónak, szerethetőnek a nőkben, a kinézetükben és a viselkedésükben és mi nem nyeri el a tetszésüket?
Vonzó dolgok, amiket a férfiak szeretnek a nőkben

Azt eddig is tudtuk, hogy a férfiak mennyire vonzódnak a csinos nőkhöz. Azt is vizsgálták, hogy mégis mit is takar ez a kifejezés a férfiak szótárában. Az eredmények azt mutatják, hogy a férfiak többsége imádja a hosszú lábú nőket. Nem kifejezetten a magas nőket, hanem azokat a nőket, akik hosszú lábakkal rendelkeznek. Ennél sokkal lényegesebbnek tartják a férfiak, hogy a kiszemelt nő arányos testalkattal rendelkezzen és ez esetben még a hosszú lábaktól is el tudnak tekinteni.

Örökös téma az is, hogy a férfiak milyen hajszínt kedvelnek. Azt vizsgálták a tudósok, hogy betérve egy éjszakai szórakozóhelyre, milyen hajszínnel rendelkező nőket hívnak el táncolni a férfiak. A szőke hajú nők minden esetben győztesként kerültek ki, míg a barnák a második, a vörösek pedig a harmadik helyen szerepeltek. Egy másik vizsgálat során pedig arra a következtetésre jutottak a vizsgálatok végzők, hogy nem csupán a szőke hajszín vonzza a férfiakat, hanem a férfiak jelentős hányada úgy véli, hogy a szőke hajú nőknek sokkal szebb a bőrük, mint azoknak a nőknek, akiknek vörös vagy barna a hajuk.

A nők többsége imád sminkelni és rengeteg sminktermékkel is rendelkeznek. A megkérdezett férfiak azonban vagy nem kedvelik egyáltalán a sminket, vagy ha választani lehet, mindenképpen a szolid és visszafogott smink mellett teszik le a voksukat.

Ha férfiakat kérdeznek meg, hogy milyen hangú – magas vagy mély – nőket kedvel elsősorban, akkor a többség a magas hang mellett dönt majd, hiszen ezt a fiatalsággal párosítják és sokkal vonzóbbnak is gondolják, mint a mély hangú nőket, amit elsősorban az érettebb korral kapcsolnak össze. Persze, ebben sem lehet általánosítani, hiszen azért sok férfit a mélyebb, „füstösebb” hang hoz lázba.

Kék szemű férfiakat kérdeztek azzal kapcsolatban, hogy milyen szemszínnel rendelkező hölgyeket választanának maguknak társnak. A legtöbb férfi a kék szemű hölgyek mellett tette le a voksát abban bízva, hogy a leendő gyermekeik is ilyen szemszínnel rendelkeznek majd. Nagyon kedvesen válaszolták azt, hogy tetszene nekik a zöld és a barna szemszín is.

Kapcsolódó cikkek

Luxus a hajápolásban: a Kevin Murphy termékek varázsa

Luxus a hajápolásban: a Kevin Murphy termékek varázsa

Ezt a fenntartható ausztrál márkát érdemes kipróbálnod.

Vonzó dolgok, amiket a férfiak szeretnek a nőkben

Vonzó dolgok, amiket a férfiak szeretnek a nőkben

Sok nő egészen mást tart szépnek, mint a férfiak.

Szépségápolási márkák, amelyek évszázados múltra tekintenek vissza

Szépségápolási márkák, amelyek évszázados múltra tekintenek vissza

Nem egy olyan kozmetikai- vagy bőrápoló márka létezik, amely mindannyiunknak ismerős, és amelyik már az előző, vagy még az azelőtti évszázadban született. Ezek közül szemezgettünk.