Ha melltartó, akkor Tchibo webáruház

Kényelmes, kellemes viseletet biztosító fehérneműk és szabadidőruhák: ezek között böngészhetünk a Tchibo webáruház heti ajánlatában.
Ha melltartó, akkor Tchibo webáruház

Kényelmes, kellemes viseletet biztosító fehérneműk és szabadidőruhák: ezek között böngészhetünk a Tchibo webáruház heti ajánlatában, hogy minden nap a lehető legkomfortosabban érezzük magunkat, nappal és éjszaka is - hiszen a kínálatban különféle hálóruhákat is találunk! Ha innen válogatunk, akkor puha anyagok, csodaszép csipkedíszítések és laza szabású darabok gondoskodnak majd kényelmünkről, így a modern komfort valóban beköltözhet a ruhatárunkba!Mandula és fekete színben találjuk meg a kínálatban a merevítő nélkül is gyengéden formáló, 75A-tól 85B méretig elérhető puha kosaras melltartót, amely minden nap kényelmes viseletet biztosít! Vékonyan párnázott kosarainak bevonata mutatós anyagból készült, oldalsó és hátsó része pedig hálós anyagból van. Az optimális tartásról power mesh zónák, míg a tökéletes kényelemről az állítható vállpántok és a háromszorosan állítható, hátsó SoftSeal® kapcsos zárórész gondoskodik majd.

A női merevítős melltartó szintén mandula és fekete színben érhető el, 75B-től 90C méretig. A selymesen fénylő microtouch anyagból készült darab szivacsbetétek nélkül formáz természetesen szép dekoltázst kétrétegű, nem átlátszó, varrás nélkül előformázott kosaraival. Mivel az állítható pántok és a hátsó, háromszorosan állítható, SoftSeal® kapcsos zárórész szélessége a kosármérettel arányosan nő, így minden méret esetén biztos az optimális illeszkedés és a kényelem, miközben a melltartó megjelenésére sem lehet panasz mutatós, hálós betéteinek köszönhetően.

A 75A-tól 85C méretig kapható hálós spacer melltartó – melynek kosarai könnyű és lélegző spacer anyagból vannak – fekete színben vásárolható meg. A mindennapos viseletnek is ideális darab oldalsó részét, valamint a kosarakat is hálós betoldások díszítik, az optimális tartást pedig formázott merevítők és power mesh zónák biztosítják, emellett a kényelemhez járulnak hozzá az állítható pántok, és a hátsó, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész is.

A fenti darabokhoz színben tökéletesen illeszkedik a mandula és fekete színben is S-től XXL méretig elérhető magas derekú alsó szett, amelyben két darabot találunk a microtouch anyagú alsókból. Ezek közül az egyik első panelje finom csipkével díszített, oldalsó részükön pedig hálós betoldás található. A pamut lépésbetét természetesen szintén mindkét darabon megtalálható, hozzájárulva az egész napos kényelemhez!Mandula és zöld színben kapható az S-től XL méretig elérhető magas derekú alsó, amely magasan szabott, mutatós csipkével díszített derékrészével alakformáló hatással is rendelkezik. A selymesen csillogó, puha microtouch anyagból készült alsó a lábkivágásánál különösen lapos kidolgozással készült, hogy a szűkebb ruhák alatt se rajzolódjon ki a pamut lépésbetéttel is ellátott fehérnemű vonala.

Még több alsó itt!Akiknek a magas derekú alsók közül a zöld szín tetszik jobban, jó hír, hogy ehhez illő puha kosaras melltartót is választhatnak a kínálatból! A vékonyan párnázott, puha csipkével díszített kosarak merevítő nélkül, gyengéden formálnak, így rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak, 75A-tól 85B méretig, miközben az optimális tartás is biztosított a power mesh zónák, az állítható pántok, és a hátsó, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész segítségével.

Ehhez a melltartóhoz színben passzoló csipkés brazil alsó szettet is választhatunk, S-től L méretig. A finom, puha csipkéből készült darabok igazán stílusosak, színük és egész megjelenésük meseszép, miközben az olyan kényelmes részletek is megtalálhatók bennük, mint a pamut lépésbetét, hogy az egész napos viselet során is mindig komfortosan érezhessük magunkat - ráadásul a szettben két darabot is találunk belőlük!

Egyszerű megjelenésű, kényelmes éjszakai viselet a fekete színben, S-től XXL méretig kapható denevérujjas hálóing, amely puha pamut-modál anyagból készült, 7/8-os hosszúságú ujjakkal és mutatós, hálós betoldásokkal a V-nyakkivágás körül. Az anyagában lévő biopamut különösen kényelmessé teszi, amihez a teljesen szabad mozgást biztosító, lezser szabása is hozzájárul – így igazán pihentető lesz az éjszaka!A zöld alapon paisley mintával vagy melírozott mályva színben kapható csipkés hálóing szintén kevert pamut-modál anyagból készült és S-től XXL méretig szerezhető be a kínálatból. Kényelmes, térdig érő szabásához V-alakú nyakkivágás és hosszú ujjak tartoznak, melyek végén a szegélyt finom, csipkés rátétek díszítik, emellett alsó szegélyén kis oldalhasítékok is találhatók. A normál fazonú hálóing anyagában ráadásul biopamut is található, ami szintén hozzájárul a pihentető viselethez éjszakára.

A zöld paisley-minta a női pizsama lezser szabású, rugalmas derékrésszel készült hosszú nadrágján is visszaköszön, amihez ¾-es, enyhén puffos ujjú, V-nyakkivágású felső tartozik, semleges, visszafogott melírozott bézs színben. Az S-től XXL méretig elérhető összeállítás kellemesen puha, kevert pamut-viszkóz anyagában biopamut is található, így ez a szett nemcsak a szemnek kellemes, hanem a bőrünkhöz is kellemesen puhán simul majd!

Paisley-minta, de ezúttal fekete alapon: a lágy esésű, szövött viszkózból készült bőszárú szabadidőnadrág nemcsak kényelmes, hanem csinos viselet is egy otthoni, lustálkodós naphoz! Az S-től XL méretig kapható darab rugalmas, szmokkolt derékrésszel készült, amin megkötővel szabályozható a bőség, alul pedig bő szabású nadrágszárak védik meg a lábainkat a hidegtől, huzattól. Ha szeretnénk otthon is csinosak lenni, akkor ez a nadrág egy egyszerű fekete felsővel tökéletes választás lesz!

A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további darabot találunk, akár fehérneműk, akár kényelmes otthoni vagy éjszakai viseletek közül szeretnénk válogatni – ezen a héten se hagyjuk ki a remek ajánlatokat!

Kapcsolódó cikkek

A jó melltartónak igen lényeges a szerepe

A jó melltartónak igen lényeges a szerepe

Annak ellenére, hogy az első melltartó csak 1914-ben került a forgalomba, egyes felmérések szerint az elmúlt 20 évben az átlag nők keble majd egy teljes számmal nőtt.

Tippek harisnya vásárláshoz

Erre a 4 dologra figyelj, ha a legmegfelelőbb harisnyát keresed!

Miért is utáljuk annyira a harisnyát? Először is: szerencsés az, aki elsőre megtalálja azt a modellt, színt, méretet, ami jól áll neki, épp passzol, de nem szorít, nem gurul le a domborúbb testrészeken, és épp előnyösen emeli ki a lábának szép formáját –

Egy nagy klasszikus visszatér! Dua Lipa is már ebben pózol - újra itt a string tanga!

String tanga - visszatér a szülők rémálma!

Újabb legendás ruhadarab tér vissza! Dua Lipa legújabb fotóján mutatja be, melyik ruhadarab lesz az idei év nagy visszatérője!