Az elegáns nők divattippjei

Az elegáns nőket sokan irigylik, hiszen el sem tudják képzelni, hogy hogyan tudnak ilyen jól kinézni minden egyes alkalommal és sokan azt sem tudják, hogy ezek a nők honnan inspirálódnak, milyen magazinokat olvasgatnak, hogy mindig úgy néznek ki, mintha éppen akkor léptek volna ki egy divatmagazinból. Ezek a hölgyek sem mindig voltak a birtokában a tudásnak. Annak a tudásnak, amitől elegánssá váltak és ma már játszi könnyedséggel valósítják meg a ruházkodással kapcsolatos ötleteiket. A cikkben néhány divattippet olvashatsz. Olyan divattippek ezek, amelyeket az elegáns nők is rendre alkalmaznak.
Az elegáns nők divattippjei

Tervezd meg, hogy mit veszel fel

Az elegáns megjelenésért meg kell dolgozni és természetesen, időt kell arra szakítani. Az elegancia nem jön csak úgy magától, minden egyes nap időt kell arra szánni, hogy megtervezzük, mit is szeretnénk felvenni. A tervezés hosszadalmas, de ennek eredménye nem más, mint az elegáns megjelenés.

Inspirálódj!

A mai világban nagyon könnyű dolgunk van, hiszen az internet olyan világokat nyithat meg előttünk, ami egy-két évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. Inspirálódhatsz azzal is, ha online divatbemutatókat nézel meg, de az Instagram is egy olyan felület, ahol rengeteg új ötletet szedhetsz össze és rengeteg öltözködési tippet kaphatsz.

Az elegáns nők felkészültek

Egy elegáns nő mindig és minden helyzetre felkészül, és nem hagyja, hogy meglepetések érjék. Mindig van a táskájában plusz kiegészítő, sminkkészlet, egy kendő, vagy egy másik táska, így minden helyzetben képes megújulni és minden helyzethez képes és tud is alkalmazkodni.

Ki tudnak lépni a komfortzónából

Az elegáns nő nem csak követi a divatot, de nagyon rugalmas is. Azért tud még egy idősebb nő is elegáns maradni, mert képes haladni a divattal és a korral és ki tud lépni abból a bizonyos komfortzónából. Ha kell, kipróbálja és elfogadja a legújabb frizuradivatot, a legújabb sminktrendeteket és nagyszerűen tudja a már meglévő kiegészítőit a legújabb kollekciókkal kombinálni.

A kiegészítőkről sohasem feledkeznek meg

Voltaképpen a kiegészítők segítik az elegáns megjelenést és ezt az elegáns nők tudják is. Talán ezért van az, hogy kevesebb a ruhájuk és jóval több a cipőjük, illetve sokkal több kiegészítőjük van a szekrényükben, hiszen tudják, hogy az elegáns megjelenést elsősorban a kiegészítők segítik elő.

Jól tudnak párosítani

Az elegancia egyik szabálya, hogy tanulj meg párosítani. Ez a felvett ruhákra vonatkozik. Nem biztos, hogy egy elegáns nőnek drága holmijai vannak, viszont nagyon ért hozzá, hogy melyik ruhához, milyen ruha és kiegészítő illik.

Nem csak egy pár cipőjük van

Lehet, hogy az elegáns nőnek nincs sok ruhája, viszont lábbelije annál több. Ők azt vallják, hogy egy cipő talán jobban öltöztet, mint maga a ruha. Belegondolva, igazuk is lehet.

Kapcsolódó cikkek

Kis fekete ruha esküvőre

Fekete ruhában esküvőre menni - miért ne?

A sötét színek kedvelői legyenek bátrak, és válasszanak feketét egy esküvőre!

Nem minden szoknya áll jól - A stílusodhoz illő legjobb szoknya – a nőknek.

A stílusodhoz illő legjobb szoknya

A nők imádják a szoknyát. Azonban nem mindegy, hogy milyen szoknyát viselsz, hiszen a testalkatunk és a korunk is meghatározza, hogy milyen szoknya áll jól nekünk.

Office-look, avagy mit viseljünk vezetőként?

Office-look ... igenis, fontos az első benyomás!

„Kerüljük a feketét, a farmert és a pólót! – javasolja a stylist. - Sem a fekete, sem a fehér nem a megfelelő választás.”