5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van

A telt nők sok esetben sokkal csinosabban öltözködnek, mint azok a nők, akiknek nincsenek súlyproblémáik. A telt nők szeretnek csinosan öltözködni és vannak olyan alapvető ruhadarabjaik, amelyek nélkül el sem tudják képzelni az életüket. A cikkben 5 olyan alapvető ruhadarabról lesz szó, amelyet minden telt nő kedvel, és ezért van is belőle a ruhásszekrényükben.
A telt nők is lehetnek - 5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van – csinosak.

A kardigán egy elmaradhatatlan ruhadarab

A teltebb nők imádják a kardigánt, mert egyrészt meg is mutat és el is takar. A kardigán egyébként minden nőnek javasolható, hiszen lehetővé teszi a réteges öltözködést és szinte minden típusú és stílusú felsőhöz illik, hiszen vehetünk alá pólót, inget és blúzt is.

A telt nők imádják a szép blúzokat

Szerencsére ma már nagyon menő és divatos ruhákat gyártanak a teltebb nőkre is, így egyáltalán nincs nehéz dolguk, ha divatosan szeretnének öltözködni. Egy teltebb nő attól lesz vonzó a férfiak számára, ha nem takargatják, hanem megmutatják a teltebb idomaikat és csak annyit mutatnak meg, amennyit ők szeretnének. A blúzt akár be is tűrhetik a nadrágjukba, hiszen az erős személyiségű, teltebb hölgyek nem foglalkoznak senkivel és semmivel és milyen jól teszik. Egy teltebb nő is öltözködhet stílusosan és a többségük valóban csodás ruhakombinációkat ölt magára.

A farmernadrág mindenkinek jár

A gyártók valóban gondolnak azokra, akiknek nem sikerült megőrizni a fiatalkori súlyukat és egyre nagyobb méretekben is gyártanak divatos farmereket. Mindenkinek be kell szerezni legalább két darab farmert, mert elősegíti a változatos öltözködést, hiszen a kiválasztott felső alapján egy farmerben is lehetünk elegánsak vagy sportos megjelenésűek.

Nem kell sötétet hordani

A fekete karcsúsít - hallhatják azok a hölgyek, akiknek divattanácsokat osztogatnak. Ebben a cikkben semmi ilyesmiről nem fogsz olvasni, merthogy azt gondolom, hogy egy teltebb nőnek sem elrejtőzni nem kell a ruháiban, sem pedig feketét nem kell hordania. A teltebb nőknek is hordaniuk kell színes, mintás és bohókás ruhákat, hiszen az általam ismert molett hölgyek mind jókedvűek, vidám természetűek és ezt a pozitív személyiséget kár lenne sötét ruhák mögé rejteni.

Viselj blézert, mert sok mindenhez illik

A blézer nagyon sok mindenhez illik, azaz fel tudod venni egy farmerral, egy elegánsabb nadrággal, egy elegáns ruhával, sőt egy nyári virágos ruhával is. A blézert ráadásul könnyedén le és fel lehet venni, attól függően, hogy éppen milyen az időjárás. Nem utolsósorban pedig rettentően kényelmes viselet.

Kapcsolódó cikkek

Office-look, avagy mit viseljünk vezetőként?

Office-look ... igenis, fontos az első benyomás!

„Kerüljük a feketét, a farmert és a pólót! – javasolja a stylist. - Sem a fekete, sem a fehér nem a megfelelő választás.”

Az elegáns nők divattippjei

Az elegáns nők divattippjei

Az elegáns nők nem feltétlenül követik a divatot, mégis mindig, minden körülmények között, nagyon divatosan néznek ki. A cikkből kiderül, hogy mit kell tennünk, hogy mi is elegánsak legyünk.

A telt nők is lehetnek - 5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van – csinosak.

5 alapvető dolog, amire egy telt nőnek szüksége van

A telt nők sok esetben szeretnek elrejtőzni és ezért bő, fekete ruhákat viselnek. Nem kell, hiszen egyes telt nők olyan erős személyiséggel bírnak, amelyet kár lenne sötét színű ruhák mögé bújtatni.