Négy ruha, négy stílus

Minden nőnek az az álma, hogy megtalálja az egyéniségéhez illő ruhadarabokat, azaz megtalálja a stílusához leginkább passzoló ruhadarabokat és ezekben a ruhákban jól is érezze magát. A cikkben olyan ruhákat, olyan stílusokat mutatunk be, amelyek közül lehet válogatni és így mindenki eldöntheti, hogy mely stílus illik igazán hozzá és mely ruhákban érezné igazán jól magát.
Szerencse, hogy sokféle női ruha létezik- 4 ruha, 4 stílus – mert így mindenki megtalálja a kedvére valót.

A maxi ruha kedvelői – bármilyen stílushoz passzol

Ma már azoknak sem kell aggódni, akik túl vékonynak találják magukat, vagy némi súlyfelesleggel küzdenek, hiszen a maxi, vagyis a bokáig érő ruha bármilyen testalkatú nőn jól mutat és kellően el is takar. Talán ez az egyik oka, hogy olyan sokan kedvelik. A másik ok pedig talán az lehet, hogy maxi ruhát sokféle anyagból készítik, így akár még télen is viselhetünk ilyen ruhadarabot, nem csak nyáron, a strandon, egy buliban vagy éppen a tengerparton. A maxi ruha a legjobb választás nyáron is, hiszen nagyon sokféle színben és mintázatban is kaphatók, mégis a fehér és a bézs színeket kedvelik leginkább a nők, hiszen egy világosabb színű szoknyával lehet sokféle színű felsőt párosítani és ez többféle színű, akár élénk színű kiegészítőket is engedélyez.

Könnyű, nyári ruha - romantikusoknak

A térdig érő ruhát nem mindenki szereti, pedig ez a ruha nem csak utcai viseletnek megfelelő, hanem egy-egy bulin és még a munkahelyen is hordhatjuk, hiszen nagyszerűen variálható. Lehet hordani blézerrel, ezzel formálisabb lesz a megjelenésünk. Ha egy kendőt terítünk a vállunkra, akkor esti utcai, vagy tengerparti sétához is alkalmas, de önmagában viselve még egy buliba is felvehetjük.

Estélyi ruha – elegáns stílusúaknak

Az estélyi ruhát nem mindenki preferálja. Az igaz, hogy ezek a ruhadarabok általában karcsúsítottak, azaz csak a magas és sportos testalkatú nőkön mutat jól, de az üzletasszonyok többsége nem ilyen testalkattal van megáldva, mégis remekül festenek a kiválasztott estélyi ruhában. Az elegáns hölgyek ugyanis nagyon kedvelik az estélyi ruhákat, hiszen ez még csak magasabb szintre emeli a hűvös eleganciájukat, amit a férfiak kedvelnek és csodálnak is.

A midi az egyszerű stílus kedvelőnek

Az úgynevezett midi, vagy az A-vonalú midi ruháknak is nagy divatja van, hiszen ezek a ruhák amellett, hogy nagyon elegánsak, nagyon szolidak is. Egy ilyen ruhát minden további nélkül fel lehet venni a munkahelyen, de akkor sincs gond, ha munka után valamilyen eseményre vagyunk hivatalosak és nincs időnk átöltözni. Ezek a ruhák szinte minden testalkatú nőn jól mutatnak, csak a ruha mintázatát és színét szükséges figyelembe venni, amikor ilyen stílusú ruhát választunk.

Kapcsolódó cikkek

Női ruhák - mutatjuk a divatot!

Női divat - mutatjuk a trendeket

A hűvösebb időszak a melegebb összeállítások mellett új divatszíneket is hoz a hölgyek ruhatárába!

Poliészter vagy pamut: melyik a jobb anyag sportoláshoz?

Poliészter vagy pamut: melyik a jobb anyag sportoláshoz?

Az új típusú műszálak már többet képesek nyújtani, mint természetes versenytársaik! Remek technológiai megoldások, melyek különlegessé teszik a kínálatot!