7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell

A farmer örök divat. A férfiak és a nők is kedvelik, hiszen ma már nagyon sokféle fazonban, vastagságban és színben kapható és nagyon sokféle, illetve változatos öltözködést tesz lehetővé. A legtöbb nőnek legalább 2-3 féle farmer biztos, hogy lapul a szekrényében, habár a cikk elolvasását követően elképzelhető, hogy még több farmer kerül be abba a bizonyos ruhásszekrénybe.
A nők sokféle - 7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell – farmer közül válogathatnak.

Színes farmer

Egy időben nagy divat volt a színes farmer és igazából ma is kezd egyre népszerűbb lenni és nem csak a fiatalok körében. Az egyik legdivatosabb a zöld farmer, amellyel sportos, akár kapucnis felsőt is viselhetünk, de ha elegánsabb ruházatra vágyunk, akkor csak vegyünk fel egy könnyű inget vagy blúzt hozzá, hiszen remekül fog kinézni.

Trapéz farmer

A hetvenes években nagy kultusza volt a trapéz nadrágnak, így a trapéz farmernek is. Ma is egyre több üzletben kapható, méghozzá mindenféle színben, habár a legtöbb ilyen még mindig a klasszikus kék és fekete farmerrel találhatjuk magunkat szembe az üzletek polcain. A trapéz nadrággal viseljünk magasabb sarkú cipőt, mert ezzel mutat jól igazán.

Klasszikus kék

A legtöbben még mindig a klasszikus, azaz a kék farmert keresik a boltokban. Nem véletlenül. A farmer eredeti színe is ez volt, a színes és a fehér változatot csak később kezdték el gyártani.

Gumis aljú

A slim vagy gumis aljú farmer is nagy népszerűségnek örvend, elsősorban a fiatalok körében. Ez egy igazi sportos viselet, így bátran vehetünk hozzá sportos stílusú felsőket és a sportcipő is remek kiegészítő lehet egy gumis aljjal rendelkező nadrághoz.

Trapéz farmer karcsúsított derékkal

A karcsúsított derekú trapéz farmer csakis a magas, modell alkatú nőkön mutat jól igazán, hiszen ezek a nadrágok elég lengék, mégsem áll jól azoknak a nőknek, akik némi súlyfelesleggel rendelkeznek. Számukra a testhez simuló farmer javasolható, bármennyire is azt képzelnénk, hogy a trapéz farmer a nyerő. Nem mindig kell és szükséges elrejteni az alakot, valamikor többet mutatnak ugyanis azok a nadrágok, amelyekről azt képzeljük, hogy eltakarjuk, amit nem szeretnénk megmutatni.

Boka farmer

A bokáig érő farmereknek az egyik célja az, hogy megmutassuk a cipőt, amelybe a lábunkat bújtattuk. Egy ilyen nadrághoz bármilyen cipőt húzhatunk, a legjobban mégis a magas sarkú cipő illik hozzá.

Rövidnadrág

Nyáron sokan kedvelik a rövidnadrágot és abból is azt, amelyik farmerből készült. Ez a darab is leginkább a fiatalok körében trendi, hiszen egy farmer rövidnadrág is megmutatja, hogy milyen testalkattal rendelkezünk, ezért az idősebbek el is kerülik, a fiataloknak pedig nagy kedvencük.

Kapcsolódó cikkek

Néhány kiegészítő is - Inspirációk az őszi ruhák felfrissítéséhez – megújíthatja a ruhatárunkat.

Inspirációk a ruhatár felfrissítéséhez

Nem mindig szükséges egy teljesen új ruhatárat beszerezni évszakváltáskor. Sokszor elegendő csak néhány trendi kiegészítő és már úgyis tűnik, mintha egy teljesen új ruhatárunk lenne.

Szerencse, hogy sokféle női ruha létezik- 4 ruha, 4 stílus – mert így mindenki megtalálja a kedvére valót.

Négy ruha, négy stílus

A nők szeretik a szoknyát, hiszen az egyik legnőiesebb viselet. Cikkünkben négy stílust és négy ruha típust mutatunk be.