7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell

A farmer örök divat. A férfiak és a nők is kedvelik, hiszen ma már nagyon sokféle fazonban, vastagságban és színben kapható és nagyon sokféle, illetve változatos öltözködést tesz lehetővé. A legtöbb nőnek legalább 2-3 féle farmer biztos, hogy lapul a szekrényében, habár a cikk elolvasását követően elképzelhető, hogy még több farmer kerül be abba a bizonyos ruhásszekrénybe.
A nők sokféle - 7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell – farmer közül válogathatnak.

Színes farmer

Egy időben nagy divat volt a színes farmer és igazából ma is kezd egyre népszerűbb lenni és nem csak a fiatalok körében. Az egyik legdivatosabb a zöld farmer, amellyel sportos, akár kapucnis felsőt is viselhetünk, de ha elegánsabb ruházatra vágyunk, akkor csak vegyünk fel egy könnyű inget vagy blúzt hozzá, hiszen remekül fog kinézni.

Trapéz farmer

A hetvenes években nagy kultusza volt a trapéz nadrágnak, így a trapéz farmernek is. Ma is egyre több üzletben kapható, méghozzá mindenféle színben, habár a legtöbb ilyen még mindig a klasszikus kék és fekete farmerrel találhatjuk magunkat szembe az üzletek polcain. A trapéz nadrággal viseljünk magasabb sarkú cipőt, mert ezzel mutat jól igazán.

Klasszikus kék

A legtöbben még mindig a klasszikus, azaz a kék farmert keresik a boltokban. Nem véletlenül. A farmer eredeti színe is ez volt, a színes és a fehér változatot csak később kezdték el gyártani.

Gumis aljú

A slim vagy gumis aljú farmer is nagy népszerűségnek örvend, elsősorban a fiatalok körében. Ez egy igazi sportos viselet, így bátran vehetünk hozzá sportos stílusú felsőket és a sportcipő is remek kiegészítő lehet egy gumis aljjal rendelkező nadrághoz.

Trapéz farmer karcsúsított derékkal

A karcsúsított derekú trapéz farmer csakis a magas, modell alkatú nőkön mutat jól igazán, hiszen ezek a nadrágok elég lengék, mégsem áll jól azoknak a nőknek, akik némi súlyfelesleggel rendelkeznek. Számukra a testhez simuló farmer javasolható, bármennyire is azt képzelnénk, hogy a trapéz farmer a nyerő. Nem mindig kell és szükséges elrejteni az alakot, valamikor többet mutatnak ugyanis azok a nadrágok, amelyekről azt képzeljük, hogy eltakarjuk, amit nem szeretnénk megmutatni.

Boka farmer

A bokáig érő farmereknek az egyik célja az, hogy megmutassuk a cipőt, amelybe a lábunkat bújtattuk. Egy ilyen nadrághoz bármilyen cipőt húzhatunk, a legjobban mégis a magas sarkú cipő illik hozzá.

Rövidnadrág

Nyáron sokan kedvelik a rövidnadrágot és abból is azt, amelyik farmerből készült. Ez a darab is leginkább a fiatalok körében trendi, hiszen egy farmer rövidnadrág is megmutatja, hogy milyen testalkattal rendelkezünk, ezért az idősebbek el is kerülik, a fiataloknak pedig nagy kedvencük.

Kapcsolódó cikkek

Poliészter vagy pamut: melyik a jobb anyag sportoláshoz?

Poliészter vagy pamut: melyik a jobb anyag sportoláshoz?

Az új típusú műszálak már többet képesek nyújtani, mint természetes versenytársaik! Remek technológiai megoldások, melyek különlegessé teszik a kínálatot!

A nők imádják - Legyél trendi ősszel és télen is! Kabátdivat csak nőknek – a divatos őszi kabátokat.

Legyél trendi ősszel és télen is! Kabátdivat csak nőknek

A nők nagyon sokféle kabát közül válogathatnak ősszel és télen, aminek örülnek is, hiszen a nők többsége meglehetősen fázós típus.

A nők sokféle - 7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell – farmer közül válogathatnak.

7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell

Ma már talán farmerből van a legnagyobb választék, hiszen van közte vékonyabb, vastagabb, trapéz szárú és szűkebb típusú. Éppen ezért mindenki talál kedvére valót, ha éppen farmert szeretne vásárolni.