Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz?

Talán a nyári ruhákat lehet megvenni a legnagyobb választékban és ekkor öltözködhetünk a legmutatósabban és a legdivatosabban. A lenge ruhákhoz sokféle cipőt, papucsot és szandált is hordhatunk, hiszen a nyári cipőkből is olyan nagy a választék, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Szerencsére ma már mindenki megtalálja a személyiségének, az egyéniségének és a stílusának megfelelő darabokat. A cikkben abban nyújtunk segítséget, hogy milyen nyári öltözékhez, milyen lábbelit viselj és milyen alkalmakkor, mit illik hordani és mit nem.
Tavaszi és nyári cipő és - Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz? – ruhatrend.

A klasszikus szandál és a lenge ruha

A lenge, például a lenből készült maxi szoknyához, vagy nadrághoz, tökéletesen passzol a klasszikus szandál, amelynek nem túl magas a sarka. A hosszú, már – már trapéz nadrág hatását némileg ellensúlyozza a kocka sarokkal ellátott szandál. Ez egy remek párosítás lehet a munkahelyen, ha irodában dolgozol.

Vastagabb sarok és A-vonalú szoknya

Az A-vonalú szoknyák az egyik legnőiesebb darabok egyike. Sokan kedvelik, mert sokféle cipőt és szandált lehet hozzá hordani, a legjobb választás mégis a magas, a teli talpú cipő vagy szandál. Ezek a lábbelik rettentően kényelmesek. Ezt a párosítást bármilyen alkalomra felveheted, legyen szó egy szülinapi partról, egy randiról vagy éppen egy hétköznapi munkanapról.

Mintás szandál és cipő

Ősszel is hordhatsz például leopárdmintás cipőt szoknyával, de nyáron is felvehetsz egy hófehér nadrágot ilyen mintás lábbelivel, de ilyenkor jobb választás a szandál. Még ha egy dögös kalapot is felveszel hozzá, te lehetsz a legtrendibb nő egy partin vagy egy buliban.

Balett és belebújós cipő virágos mini szoknyával

Nyáron a világosabb, pasztellszíneket kedveljük a leginkább. Nyáron mindenképpen szerezz be egy világosabb, például egy púderrózsaszín balettcipőt, mert ehhez szinte minden színű ruhát, szoknyát viselhetsz. Ha nyár van vagy tavasz, akkor tedd le a voksodat a virágos darabok mellett, hiszen ezek még inkább pozitívan hatnak a hangulatodra, ami egyébként is jó lehet a napfénynek köszönhetően.

A belebújós cipők terén is széles a választék. Nyáron a könnyű anyagból készült, szellős cipőket részesítsd előnyben. Egy ilyen cipőből szerezz be egy bézs színűt, amelyet aztán egy extravagáns és érdekes fazonú nadrággal is felvehetsz.

A ruhafazon és a szandál

Egy magasabb talpú, vagy telitalpú szandál jobban illik egy mini, vagy testhez simuló ruhához, de ez sincs kőbe vésve. A lényeg, hogy te jól érezd magad, de azért a színek kombinációjára mindenképpen ügyelj. Ha a ruhád fehér alapon kék csíkos, akkor válassz hozzá egy kék színű szandált.

Ha szereted a divatos, gyöngyös, vagy más díszítést tartalmazó nyári, tavaszi papucsokat és szandálokat, akkor hordj olyat. Még a munkahelyre is felveheted, csak akkor legyen szolidabb az öltözéked. Strandon is viselhetsz ilyen stílusú szandált, hiszen egy ilyen lábbeli nagyon jól illik a lenszövésű nadrágokhoz, ruhákhoz és szoknyákhoz is.

Kapcsolódó cikkek

Tavaszi és nyári cipő és - Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz? – ruhatrend.

Milyen cipőt vegyek fel a tavaszi és a nyári ruháimhoz?

Nyáron sokkal változatosabban fel tudunk öltözni és többfajta lábbeli is áll a rendelkezésünkre. A cikkben néhány divattippet adunk, hogy milyen ruhához, milyen cipő is illik igazán.

A maxi szoknyához sem passzol - 4 cipő, amelyet maxi ruhával is viselhetsz – mindenféle cipő.

4 cipő, amelyet maxi ruhával is viselhetsz

A maxi ruha nagyon népszerű a nők körében. Azonban nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk az ilyen maxi szoknyákhoz. Mutatjuk is, hogy milyen cipő passzol egy ilyen ruhához.

Ősszel is többféle cipőre lehet szükségünk - Kedvenc őszi cipőtrendek – hiszen a cipő is öltöztet.

Kedvenc őszi cipőtrendek

A nők imádják a cipőket. Mutatjuk, hogy ősszel, milyen cipők lapulnak egy nő szekrényében.