Legyél trendi ősszel és télen is! Kabátdivat csak nőknek

Hamarosan beköszönt a hideg. Ez egy remek időszak arra, hogy felmérjük, milyen állapotban van a tavalyi kabátunk, mellényünk és akár fel is lapozhatjuk a divatmagazinokat, hogy milyen trendek vannak manapság, milyen új kollekciót szerezzünk be, mielőtt beköszönt a hideg tél. A nők többsége szeret öltözködni és szeretik, ha a kabátjuk is divatos. Szerencsére, a gyártók gondoltak mindenféle stílust képviselő nőre, így nagyon sokféle kabáttípus lelhető fel a piacon. Cikkünkben mi is bemutatunk néhányat.
A nők imádják - Legyél trendi ősszel és télen is! Kabátdivat csak nőknek – a divatos őszi kabátokat.

A klasszikus szövetkabátot sokan kedvelik

A klasszikus, egyszerű szövet vagy gyapjú kabátot sokan kedvelik, mert változatos színekben kaphatók és éppúgy fel lehet azt venni farmerrel, mint elegánsabb nadrágokkal, illetve szoknyával. A legkedveltebb színek a fekete, a bézs, a pasztell és szürke színek, amelyekhez remekül lehet élénkebb, világosabb színű kiegészítőket, azaz sapkát, sálat, kesztyűt és táskát kombinálni.

A műszőrme is divatos

Amennyiben nem szeretnénk az állatvédők haragját kivívni, akkor viseljünk műszőrmét. A műszőrme kabátok és mellények is nagyon kelendők manapság, hiszen változatos öltözködési módot tesznek lehetővé és azok is találnak kedvükre való darabot, akik melegítési céllal vásárolnak ilyen mellényt, kabátot és azok a személyek is, akik számára fontos a divat és az éppen aktuális trend.

Prémes kapucni, a sarkvidéki hidegben

Egyes nők már akkor is fáznak és prémes, kapucnis kabátot hordanak, amikor a hőmérő higanyszála alig 20 fok alá kúszik. Nem éppen divatos darab, mégis sokan kedvelik, fiatalok és idősebbek egyaránt, mert a funkcióját tökéletesen betölti, azaz jó melegen tart bennünket.

Színes poncsókabát nem csak fiataloknak

A poncsót sokan kedvelik, de sokan nem gondolják, hogy hasznos, inkább csak divatos darab. Akkor azonban nem, ha alaposan be tudjuk magunkat burkolni azzal, és ha még kapucni is tartozik hozzá, akkor mindjárt a kedvenc ruhadarabjaink közé is tartozik. A poncsók anyaga általában meleg gyapjú és nagyon sokféle színben és mintázattal kaphatók. Éppen úgy illik farmerhez, mint egy elegánsabb viselethez, akár szoknyához is.

Ahogy sokan ismerik: pufi kabát

Az úgynevezett pufi kabát férfiak és nők körében is népszerű. A kezdeti időszakban szinte csak fekete színben lehetett kapni, de ma már nem meglepő, ha rózsaszín, citromsárga, vagy mustársárga, esetleg élénkzöld színekkel is találkozunk. Ebben a kabátban az a jó, hogy éppen olyan jól áll és passzol egy fiatalhoz, mint egy idősebb személyhez. Nagyon meleg és taszítja a vizet, így nem kell attól tartanunk, hogy átázik.

Kapcsolódó cikkek

Szerencse, hogy sokféle női ruha létezik- 4 ruha, 4 stílus – mert így mindenki megtalálja a kedvére valót.

Négy ruha, négy stílus

A nők szeretik a szoknyát, hiszen az egyik legnőiesebb viselet. Cikkünkben négy stílust és négy ruha típust mutatunk be.

A nők sokféle - 7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell – farmer közül válogathatnak.

7 farmertrend, amelyet minden nőnek ismernie kell

Ma már talán farmerből van a legnagyobb választék, hiszen van közte vékonyabb, vastagabb, trapéz szárú és szűkebb típusú. Éppen ezért mindenki talál kedvére valót, ha éppen farmert szeretne vásárolni.