5 ajándéktipp nőknek karácsonyra

A férfiak szeretik meglepni a kedvesüket, a hozzájuk közelálló nőket karácsony alkalmából, de az ünnepek előtt nagy dilemmát szokott okozni az ajándékvásárlás. Ehhez adunk most 5 remek tippet.
5 ajándéktipp nőnek karácsonyra

Karácsonyra ékszert is ajándékozhatunk

A nők többsége imádja az ékszereket. Milyen márkával lepjük meg a kedvesünket karácsonyra? A PANDORA márkában bizonyára nem fog csalódni. A PANDORA márka ékszereit már a világ több mint 100 országában forgalmazzák. Az biztos, ha ettől a márkától választunk valamilyen ékszert, egy személyes karácsonyi ajándékkal lephetjük meg a szerettünket. A márka kínálatában a tipikus gyöngyök és karkötők mellett, egyéb ékszereket is találunk, például fülbevalókat, gyűrűket és nyakláncokat, de a kínálatban szerepel a pandora charm is.

Az egyik legjobb karácsonyi ajándék – masszázs kupon

Masszázs kuponnal is meglephetjük, azt, aki olyan közel áll a szívünkhöz. Ez egy olyan karácsonyi ajándék, amely bármikor megállja a helyét. Hiszen, ki ne örülne egy olyan ajándéknak, amely ellazít, segít feltöltődni és általa végre kicsit relaxálhatunk és a hátunk mögött hagyhatjuk a napi pörgést? A masszázst is szereti a legtöbb nő, mint ahogyan a wellness kényeztetést is.

Karácsonykor egy közös wellness is feldobja a hangulatot

A wellness is egy igazi élmény mindenki számára. Különösen a nők tartják nagyon romantikusnak a közös fürdőzést, a jakuzziban való üldögélést és szaunázást és az egyéb kényeztető kezeléseket. Miért ne lephetnéd meg a kedvesedet egy közös wellness és egyben karácsonyi ajándékkal, ami nem csak maximális testi és lelki feltöltődést ígér, de még hihetetlenül romantikus is.

Karórát is tehetünk a karácsonyfa alá

Napjainkban ismét hódítanak a karórák. Amikor a mobiltelefonok berobbantak a köztudatba, kevesebb nő viselt a csuklóján efféle ékszert, de manapság egyre többen preferálják a karórát, még a hétköznapi életben is. Ez is egy szép karácsonyi ajándék. Amikor karórát választunk női ismerősünknek, mindenképpen figyeljünk arra, hogy tükrözze az ízlését és a személyiségét. Fordítsunk különös gondot a stílusos női karóra kiválasztása során a stílusra és a karóra méretére. Választhatunk olyan ékszert, amely tökéletesen megfelel a mindennapokra, de egy luxuskivitelben készült karóra mellett is dönthetünk, amely nem csak különleges, de azt is közvetíti a megajándékozott felé, hogy mennyire fontos nekünk.

Stílusos parfüm karácsonyra

Ajándékozás terén, a parfümmel sem lőhetünk mellé. Ha ilyen karácsonyi meglepetésben gondolkodunk, csak a megfelelő illatot kell ismernünk. Tudnunk kell, hogy a megajándékozott hölgy az erőteljesebb illatot kedveli, vagy a könnyed parfümöket preferálja elsősorban? De az is lehet, hogy az édes vanília illatot kedveli, vagy a friss és citrusos illatokat részesíti előnyben. Mielőtt parfümvásárlásba kezdünk, jó tisztában lenni a megajándékozott nőismerősünk ízlésével is.

Kapcsolódó cikk:

Így legyen zöld a karácsonyod

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszuk ki az ékszereket, hogy illeszkedjen bármilyen ruhához

Hogyan válasszuk ki az ékszereket, hogy illeszkedjen bármilyen ruhához

Ha ékszert szeretnénk viselni a ruhánkhoz, de nem tudjuk, milyen ékszert vegyünk, íme néhány tipp, hogy megkönnyítsük a folyamatot.

Coeur de Lion design ékszerek és karórák

Coeur de Lion design ékszerek és karórák

Német precizitás ékszerben testet öltve.

5 ajándéktipp nőnek karácsonyra

5 ajándéktipp nőknek karácsonyra

Karácsonyra igazán sok mindent választhatunk női ismerősünknek.